top of page

Responsable

El responsable del tractament de les dades recollides per mitjà d’aquest lloc web i del correu electrònic, és:

  • Marc Whitelaw Teixidor. (D’aquí en endavant, “Fusteria Digital”).

  • Carrer Porvenir, nº12, 2n. 17005 (Girona).

  • NIF: 40373643H

  • E-mail: fusteriadigital@gmail.com

  • Telèfon: (+34) 686 27 86 38

Finalitat

Les dades personals de l’usuari d’aquest lloc web es tractaran per les següents finalitats:

F.1: Atendre a les sol·licituds d’informació i/o consultes efectuades per Usuari. Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran fins a haver donat resposta a la sol·licitud d’informació o consulta.

F.2: Mantenit intormat al usuari, inclús per mitjans electrònics, sobre els productes, serveis i novetats de Fusteria Digital. Les dates tractades  amb aquesta finalitat es conservarán fins el moment en què l’Usuari retiri el seu consentiment donar per la recepció de aquestes comunicacions. Si l'usuari no consenteix el tractament de les seves dades amb aquesta finalitat, haurá de marcar la casella habilitada a tal efecte en el lloc web.

F.3: En cas d’utilitzar la secció “treballa amb nosaltres”, les dades facilitades per l’Usuari es tractaran per atendre la seva sol·licitud de feina i, en el seu cas, permetre’l optar a un lloc de treball a Fusteria Digital. Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran fins que l’Usuari revoqui el seu consentiment.

F.4: En cas d’introduir dades personals en un Chatbot implementat en el lloc web, aquests seran tractats per proporcionar-li la informació o continguts sol·licitats. Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran fins a donar resposta a les seves peticions.

F.5: Possibilitar la participació de l’usuari en les activitats proposades en el lloc web, així com la descarrega de continguts gratuïts oferts en el mateix lloc. En aquest cas, Fusteria Digital també utilitzarà les dades de l’usuari per mantenir-lo informat, inclús per mitjans electrònics, sobre els productes, serveis i novetats de Fusteria Digital. Eventualment, també els de terceres empreses exclusivament pertinents als sectors de l’activitat de tèxtil, moda, oci i espectacles, esports, alimentació i begudes, estètica i salut personal, telecomunicacions, financers, assegurances, viatges, immobiliari, construcció, formació, gran consum, automoció, seguretat, energia, aigua i ONGs. De la mateixa manera, Fusteria Digital podrà comunicar les dades personals de l’usuari a terceres empreses pertinents als sectors de l’activitat abans indicades, amb la finalitat que aquestes puguin remetre comunicacions comercials, inclús per mitjans electrònics, relatives als seus productes, serveis i novetats. Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran fins que l’usuari revoqui el seu consentiment.

bottom of page